Έναρξη εγγραφών στη Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης

Η 1η Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί για τη Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης την έναρξη της νέας σχολικής μουσικής χρονιάς. Έτσι από αύριο 1 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι εγγραφές των μαθητών ενώ στις 15 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα για μια νέα, δημιουργική και παραγωγική χρονιά με στόχο την κατάκτηση της γνώσης της μουσικής. Μια νέα χρονιά με πλούσιο παιδαγωγικό έργο και πολλές εκδηλώσεις και συναυλίες με στόχο πάντα την πληρέστερη μόρφωση των σπουδαστών μας αλλά και την ψυχαγωγία των συμπολιτών μας. Η υψηλή εκτίμηση και εμπιστοσύνη του κόσμου στο ωδείο, μας τιμά ιδιαίτερα και μας εμπνέει να συνεχίσουμε με νέες ιδέες, πίστη και όραμα.

Στο Ωδείο λειτουργούν όλες οι αναγνωρισμένες σχολές από το υπουργείο πολιτισμού. Σχολή πιάνου, κιθάρας, βιολιού, βιολοντσέλου, φλάουτου, σαξόφωνου, κλαρινέτου, όμποε, τρομπέτας, σχολή μονωδίας-μελοδραματικής και σχολή βυζαντινής μουσικής. Στη Σχολή Θεωρητικών Μαθημάτων λειτουργούν τμήματα Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Σύνθεσης.

Παράλληλα λειτουργούν σχολές εκμάθησης παραδοσιακών οργάνων (ούτι, λαούτο, κλαρίνο, μπουζούκι, παραδοσιακό τραγούδι), ακορντεόν, σύγχρονων οργάνων (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, drums, πλήκτρα, σύγχρονο τραγούδι) τμήματα προπαιδείας και μουσικοκινητικής αγωγής καθώς και τμήματα προετοιμασίας για τα Ελληνικά μουσικά πανεπιστήμια.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά από 6:00 ως 9:00 το απόγευμα στους χώρους μας. Με την εγγραφή του κάθε μαθητή κατοχυρώνεται και το ωρολόγιο πρόγραμμα σπουδών του.

Σμύρνης 36, τηλ.  2461026126

Χαλκιδικής 2, τηλ. 2461039479

Ώρες λειτουργίας Γραμματείας :

Δευτέρα – Παρασκευή:  18.00-21.00

mail: neo.odio.kozanis@gmail.com

music art mousamas 1000mmX1800mm sample

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s