Έναρξη μαθημάτων στη Musicart- Νέο Ωδείο Κοζάνης

Ξεκινούν οι εγγραφές για τη νέα σχολική-μουσική χρονιά στη Musicart- Νέο Ωδείο Κοζάνης τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου. Tα μαθήματα αρχίζουν στις 15 Σεπτεμβρίου.

Τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσει τμήμα σύνθεσης με καθηγητές τη Μαρία Καραγιάννη και τον Πέτρο Ρίστα, παράλληλα με τα τμήματα Ανωτέρων Θεωρητικών και Προετοιμασίας για τα μουσικά τμήματα των Α.Ε.Ι.

Από φέτος θα λειτουργήσει τμήμα κλασικού τραγουδιού με καθηγήτρια την Άννα Παπαδοπούλου, παράλληλα με το τμήμα σύγχρονου τραγουδιού που λειτουργεί ήδη με το Μανώλη Χατζημανώλη και το τμήμα παραδοσιακού τραγουδιού με τη Μαρία Βλαχάβα.

Εκτός από το τμήμα κλασικής κιθάρας με υπεύθυνο καθηγητή τον Στέλιο Καραγιαννίδη, λειτουργεί και τμήμα ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας. Οι σπουδαστές της κιθάρας θα έχουν την ευκαιρία να μετέχουν σε σύνολα κιθάρας ανάλογα με το επίπεδό τους.

Το τμήμα των πνευστών εκτός από το όμποε, το φλάουτο, το κλαρινέτο και την τρομπέτα εμπλουτίζεται με τη σχολή σαξοφώνου, ενώ τα μικρότερα παιδιά κατευθύνονται στην εκμάθηση φλογέρας.

Η σχολή των εγχόρδων λειτουργεί πλήρης. Διδάσκονται βιολί, βιόλα και βιολοντσέλο με υπεύθυνη καθηγήτρια την Μαρία Καραγιάννη. Οι μαθητές των εγχόρδων και των πνευστών μετέχουν στα τμήματα ορχήστρας που λειτουργούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Για τη σχολή του πιάνου λειτουργούν τμήματα κλασικών σπουδών με υπεύθυνη καθηγήτρια τη Βασιλική Ζλάτκτου αλλά και τμήματα εκμάθησης αρμονίου προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των μαθητών.

Επιπλέον κάθε Τρίτη θα λειτουργεί τμήμα παιδικής χορωδίας, με μαέστρο τον Πέτρο Ρίστα. Η χορωδία φέτος θα λειτουργήσει και στα δύο κτήρια του ωδείου έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να συμμετέχουν στο μάθημα αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στο τμήμα της χορωδίας δεν προϋποθέτει την εγγραφή του μαθητή στο ωδείο, είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλα τα παιδιά των τάξεων του δημοτικού που θέλουν να βιώσουν τη χαρά και τη δύναμη της μουσικής μέσα από τη συλλογικότητα.

Η διοίκηση και το διδακτικό προσωπικό της Musicart- Νέο Ωδείο Κοζάνης εύχονται στους μαθητές τους να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά.

 Πληροφορίες – Εγγραφές : Καθημερινά 5.30-8.30μμ

Σμύρνης 36, τηλ. 24610 26126

Ιερέως Σωτηρίου & Χαλκιδικής, τηλ. 24610 39479

Σημειώνουμε ότι με την εγγραφή κατοχυρώνεται το πρόγραμμα για τα ειδικά και υποχρεωτικά μαθήματα του κάθε σπουδαστή.

Advertisements
This entry was posted in Κείμενα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s