Σεμινάριο τρομπέτας με τον Γεράσιμο Ιωαννίδη

Η Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης διοργανώνει διήμερο σεμινάριο τρομπέτας με τον διακεκριμένο σολίστα και παιδαγωγό Γεράσιμο Ιωαννίδη, τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Απριλίου 2014, στους χώρους της Musicart στην οδό Σμύρνης 36 στην Κοζάνη. Στο σεμινάριο μπορουν να συμμετέχουν μαθητές όλων των τάξεων τρομπέτας καθώς και απόφοιτοι είτε ως ενεργά μέλη είτε ως ακροατές. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου και για τις δύο ημέρες ειναι 10:00-2:00 το πρωί και 5:00-9:00 το απόγευμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες (ενεργά μέλη & ακροατές), θα δωθεί δίπλωμα παρακολούθησης του σεμιναρίου. Το κόστος συμμετοχής είναι 60€ για τα ενεργά μέλη και 15€ για τους ακροατές.

Ο Γεράσιμος Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε τρομπέτα στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών   με καθηγητή τον Δημ. Κάφυρη.Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια στην Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Σουηδία και Ελλάδα με διάσημους καθηγητές.Διετέλεσε μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Έχει διδάξει σε σεμινάρια στην Ελλάδα, Wurzburg Γερμανίας, ΗΠΑ, Μπούρσα και Άγκυρα Τουρκίας και Μελβούρνη Αυστραλίας.

Από το 1998 έως το 2007 διετέλεσε Καθηγητής τρομπέτας και Διευθυντής της μπάντας στο Διεθνές Σεμινάριο Πνευστών στα Καλάβρυτα.

Ως σολίστ έχει παίξει στην Ελλάδα, Τουρκία, Γερμανία, Πολωνία, Ουγγαρία, Ιταλία, Μάλτα, Τσεχία, Danville (KentuckyUSA) και έχει συμπράξει με άλλους διάσημους σολίστ.Το 2010, προσεκλήθη ως τιμώμενος καλλιτέχνης στο Σύδνεϋ Αυστραλίας και έλαβε μέρος στο Συνέδριο της   Διεθνούς Ένωσης εκτελεστών τρομπέτας (ITG).

Διδάσκει ως καθηγητής τρομπέτας στο Ορφείο Ωδείο Αθηνών από το 1979.

φωτογραφία

Advertisements
This entry was posted in Σεμινάρια and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s