Ανοιχτό Απόγευμα Μουσικής

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στους νέους χώρους της musicart – Νέο Ωδείο Κοζάνης (Χαλκιδικής & Ιερέως Σωτηρίου) θα πραγματοποιηθεί το ανοιχτό απόγευμα μουσικής.
Από τις 4.00 το απόγευμα και μέχρι τις 9.00 το βράδυ θα γίνονται ενημερωτικές συναντήσεις με τους καθηγητές του ωδείου για τα μουσικά όργανα που διδάσκονται και θα δίνονται πληροφορίες για τα τμήματα προπαιδείας καθώς και για το νεοσύστατο τμήμα του «νηπιαγωδείου», που λειτουργεί από φέτος στο ωδείο.
Από τις 6.30 έως τις 9.00 οι δάσκαλοι του όμποε κος Γιάννης Ροζάκοβ (β’ κορυφαίος στην κρατική ορχήστρα Θεσσαλονίκης) και ο δάσκαλος του βιολοντσέλου Κωνσταντίνος Θράβαλος θα κάνουν παρουσίαση των δύο αυτών οργάνων και θα προχωρήσουν σε δωρεάν μαθήματα στους υποψήφιους μαθητές.
Από τις 4.00 εώς τις 6.30 η καθηγήτρια του πιάνου και υπεύθυνη του μουσικού «Νηπιαγωδείου», κα Στέλλα Δαλαμπίρα, θα είναι εκεί για να δίνει πληροφορίες αλλά και για να εισάγει στον κόσμο της προσχολικής μουσικής αγωγής μικρά παιδιά και τους γονείς τους.
Από τις 6.30 και μέχρι τις 8.00 οι καθηγητές του παραδοσιακού τμήματος θα ενημερώνουν για τις σπουδές στον παραδοσιακό τομέα της μουσικής, ενώ η Μαρία Βλαχάβα θα κάνει δωρεάν μαθήματα και γνωριμία με το παραδοσιακό τραγούδι σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Από τις 6.30 και μέχρι τις 9.00 οι καθηγητές του σαξοφώνου, της κιθάρας, του βιολιού, της βιόλας, του πιάνου του φλάουτου και όλων των υπόλοιπων οργάνων που διδάσκονται στο ωδείο, θα κάνουν δωρεάν μαθήματα και γνωριμία με τα όργανα.
Επίσης μέσα σ’ αυτές τις απογευματινές ώρες θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε μικρά δείγματα της δουλειάς των μαθητών και των καθηγητών των τμημάτων του ωδείου.
Η διευθύντρια της Musicart – Νέο Ωδείο Κοζάνης Μαρία Καραγιάννη, ο υπεύθυνος σπουδών Στέλιος Καραγιαννίδης και το εκπαιδευτικό προσωπικό, θα σας περιμένουν για οποιαδήποτε ενημέρωση διευκρίνιση και πληροφορία.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s